Лятна занималня

За нас

Лятна занималня „Пъстроцветна дъга” и тази година отваря врати за децата в предучилищна възраст и деца от 1. до 4. клас. В нашите уютни и специално оборудвани стаи децата се занимават с креативно четене, изобразително и приложно изкуство, музика и танци.

 

Нашите занимания и активности

Тук децата от 6 до 12-годишна възраст имат възможност активно да спортуват в две просторни зали, както и на открито. В заниманията са предвидени и посещения на различни забележителности в град Сливен, както и паркове и басейни, където децата ще играят и ще се забавляват в топлите летни дни. Допълнителните дейности, чрез които децата ще изразят себе си, ще развиват своето творческо мислене и креативност, са уроци по карате, английски език, арттерапия, емоционална интелигентност… Тук всяко дете ще може да разкрие своята индивидуалност и да разгърне своето въображение, като открива нови светове в приказни сюжети, стихотворения и музикални произведения – всичко това под формата на игра и забава.

 

Ние и нашият екип

Занималня „Пъстроцветна дъга” възприема всяко дете като една пъстра индивидуалност от качества, които трябва да бъдат развити, и потенциал, който очаква да бъде изявен. В лятна занималня „Пъстроцветна дъга” грижите и безопасността на вашите деца са поверени на педагози и аниматори, които ще превърнат лятната ваканция в необикновено преживяване с много смях, игри, забавления и много нови знания и приятелства. Тъй като е важно на кого поверявате детето си, още нещо за нас. Екипът на лятна занималня „Пъстроцветна дъга“ е обучен и сертифициран в сугестопедичния метод на обучение, създаден от световноизвестния учен професор доктор Георги Лозанов. Сугестопедията е течение в педагогиката, което има за цел да разкрие потенциала на малките ученици по един лек, радостен и уважителен начин. Като залага на културата, изкуството и спецификата на всяка наука, сугестопедичният метод създава условия на приказност, необикновеност и добронамереност, така необходими на нашето време.

 

Записвания и график

Нашeто предложение към вас:

Записванията за участие в Лятна занималня „Пъстроцветна дъга” вече започнаха. График на заниманията: от 08:00 до 17:30 часа, от понеделник до петък.

Места: две групи по до 15 деца
Срок за записване: 31.05.2019

 

Цени

  • един ден: 15 лв.
  • една седмица: 50 лв.
  • един месец: 180 лв.

 

Контакти

Можете да се свържете с нас на следните телефони:

  • 0878 25 85 17
  • 0876 53 30 76

Следете нашите публикации, в които ще ви запознаваме със света на “Пъстроцветна дъга “ и ще ви разказваме как преминава денят на вашите деца .